Boekingen

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

BlitZ = 100% Kids Entertainment

De 2 superhelden van BlitZ zijn in 2021 klaar om Vlaanderen rond te toeren met hun shows. Wil je de kids op uw event dit jaar eens extra verrassen? Dan is de BlitZ superheroes show zeker en vast wat u zoekt!

Met hun zelfgemaakte nummers in combinatie met heel wat bekende/populaire kids songs en medleys zorgt BlitZ voor een spetterende show waar ook de ouders met een big smile meekijken!​

Laat je verrassen door hun fantastisch meezingbare en dansbare hits en kidscovers in hun liveshows vol spel en interactie.

En tijdens de sinterklaasperiode kan je genieten van een tot in de puntjes uitgewerkte sinterklaasshow waar het duo al meer dan 10 jaar mee in vlaanderen rondtrekt.

​Wil je dit keer een tikkeltje meer dan de traditionele kinderanimatie zoals een clown of goochelaar? Aarzel dan niet langer om dit hippe kidspopduo en hun meeslepende interactieve kindershows/kinderanimatie met een leuk verhaal en boordevol muziek te ontdekken.Onze ShowsBlitZ muzikale liveshow

BlitZ Superhero Liveshow

NIEUW!

Een wervelende show waarin muziek meer dan ooit centraal staat. Laat je verrassen door een geweldige kindershow waar talenten en samenwerken centraal staan. Met de hulp van de talenten en krachten van het jonge publiek 'vliegen' de jongens van de ene meezing hit naar de andere brengt. Duimen maar dat alles tot een goed einde komt!

Stil blijven zitten is verboden. Zing en dans mee op hun eigen populaire nummers en enkele gloednieuwe kids medleys van K3, Samson & Marie tot zelfs Like me!

Een kindershow vol muziek, dans, actie, spel en interactie waar ook de ouders met een big smile meekijken! (of misschien zelfs meedansen)

Neem snel hieronder contact op voor meer info!

BlitZ sinterklaasshow

BlitZ Superhero Sinterklaasshow

BlitZ is met hun BlitZ sinterklaasshow een vaste waarde geworden voor het feestelijk ontvangen van Sinterklaas.

Van de grootste zaal tot het kleinste dorpsplein!`Overal ontvangen de superhelden van BlitZ de goedheilig man met een fantastische sinterklaasshow.

Kunnen de helden van BlitZ samen met alle enthousiaste kids de pakjesmachine van Sinterklaas herstellen, die net voor de intrede van de Sint stuk is gemaakt?

In deze interactieve show in een verbluffend decor, met projecties, vol muziek en heel veel spanning wordt de intrede van Sinterklaas vast en zeker onvergetelijk.

Wees er snel bij voor deze show!

Neem snel hieronder contact op voor meer info!


Ons boekingskantoor


The booking company


Boekingen/info