Shows & Boekingen

BlitZ = 100% Kids Entertainment

Boek nu snel onze gloednieuwe show!

De 2 superhelden van BlitZ zijn in 2022 klaar om Vlaanderen rond te toeren met hun shows. Wil je de kids op uw event dit jaar eens extra verrassen? Dan is de BlitZ Supertalenten show zeker en vast wat u zoekt!

Met hun zelfgemaakte nummers in combinatie met heel wat bekende/populaire kids songs en medleys zorgt BlitZ voor een spetterende show waar ook de ouders met een big smile meekijken!​

Laat je verrassen door hun fantastisch meezingbare en dansbare hits en kidscovers in hun liveshows vol spel en interactie.

En tijdens de sinterklaasperiode kan je genieten van een tot in de puntjes uitgewerkte Super sinterklaasshow waar het duo al meer dan 10 jaar mee in vlaanderen rondtrekt.

​Wil je dit keer een tikkeltje meer dan de traditionele kinderanimatie zoals een clown of goochelaar? Aarzel dan niet langer om dit hippe kidspopduo, met meer dan 10 jaar ervaring ,en hun meeslepende interactieve kindershows/kinderanimatie met een leuk verhaal en boordevol muziek te ontdekken.Onze ShowsBlitZ Super Talenten Liveshow

Een wervelende show waarin muziek meer dan ooit centraal staat. Laat je verrassen door een geweldige kindershow waar talenten en samenwerken centraal staan. Met de hulp van de talenten en krachten van het jonge publiek 'vliegen' de jongens van de ene meezing hit naar de andere. Lukt het de superhelden van BlitZ om hun supertalentenlevel opnieuw op te laden met de supertalentemachine. Kunnen de kinderen hun eigen talenten gebruiken om de superhelden van BlitZ te helpen? Duimen maar dat alles tot een goed einde komt!

Stil blijven zitten is verboden. Zing en dans mee op hun eigen populaire en snel meezing - en dansbare nummers en hun supertoffe kids medleys met ontelbare populaire kinderhits van K3, Samson & Marie tot zelfs Like me!

Een kindershow vol muziek, dans, actie, spel en interactie waar ook de ouders met een big smile meekijken! (of misschien zelfs meedansen)

Neem snel hieronder contact op voor meer info!

BlitZ Super Sinterklaasshow

BlitZ is met hun BlitZ sinterklaasshow een vaste waarde geworden voor het feestelijk ontvangen van Sinterklaas.

Van de grootste zaal tot het kleinste dorpsplein!`Overal ontvangen de superhelden van BlitZ de goedheilig man met een fantastische sinterklaasshow.

Gloednieuw is dit jaar de "Super Sinterklaasshow". Met de gelijknamige nieuwe single "Super Sinterklaas" (release November), zijn de superhelden van BlitZ alvast klaar voor een opnieuw geweldige Sint periode!

Kunnen de superhelden van BlitZ samen met alle enthousiaste kids de pakjesmachine van Sinterklaas herstellen, die net voor de intrede van de Sint stuk is gemaakt?

In deze interactieve show in een verbluffend decor, met projecties, vol muziek en heel veel spanning wordt de intrede van Sinterklaas vast en zeker onvergetelijk.

Wees er snel bij voor deze show!

Neem snel hieronder contact op voor meer info!


Ons boekingskantoorBoekingen/info