Shows & Boekingen

BlitZ = 100% Kids Entertainment

De 2 superhelden van BlitZ toeren opnieuw Vlaanderen rond met hun muzikale liveshows.  Wil je de kids op uw event dit jaar eens extra verrassen? Dan is een BlitZ show zeker en vast wat u zoekt!   Met hun zelfgemaakte nummers in combinatie met heel wat bekende/populaire kids songs en medleys zorgt BlitZ voor een spetterende show waar ook de ouders met een big smile meekijken!​ Deze 2 superhelden hebben meer dan 10 jaar ervaring in het brengen van hun unieke kindershows. Van het grootste kidsfestivals tot de kleinste dorpsfeestjes.

Laat je bovendien verrassen door hun fantastisch meezingbare en dansbare hits en kidscovers in hun liveshows vol spel en interactie.  

En tijdens de sinterklaasperiode kan je genieten van een tot in de puntjes uitgewerkte Super sinterklaasshow waar het duo al meer dan 10 jaar mee in vlaanderen rondtrekt.

​Wil je dit keer een tikkeltje meer dan de traditionele kinderanimatie of kinderdisco. Aarzel dan niet langer om dit hippe kidspopduo, met meer dan 10 jaar ervaring ,en hun meeslepende interactieve  kindershows met een leuk verhaal en boordevol muziek te ontdekken. 

Onze Shows

BlitZ Party level Liveshow

Een wervelende show waarin muziek meer dan ooit centraal staat.

In deze gloednieuwe show wil BlitZ elk feestje in vuur en vlam zetten met het partylevel. (oplichtende bliksemschicht) Kunnen de superhelden van BlitZ samen met de kinderen alle ingrediënten vinden voor een topfeest? 

Het partylevel meet of de kids partyproof zijn en op tijd de juiste partytune vinden om zo het feest echt te laten losbarsten. Stil blijven zitten is verboden. 


Zing en dans mee op hun eigen populaire en snel meezing - en dansbare nummers en hun supertoffe kids medleys met ontelbare populaire kinderhits van K3, tot Like me tot een heuse minidiscomedley.


Een kindershow vol muziek, dans, actie, spel en interactie waar ook de ouders met een big smile meekijken! (of misschien zelfs meedansen)

 Neem snel hieronder contact op voor meer info!

BlitZ Super Sinterklaasshow

BlitZ is met hun BlitZ sinterklaasshow een vaste waarde geworden voor het feestelijk ontvangen van Sinterklaas. 

Van de grootste zaal tot het kleinste dorpsplein!`Overal ontvangen de superhelden van BlitZ de goedheilig man met een fantastische sinterklaasshow.

Gloednieuw is dit jaar de "Super Sinterklaasshow". Met de gelijknamige nieuwe single "Super Sinterklaas" (release November), zijn de superhelden van BlitZ alvast klaar voor een opnieuw geweldige Sint periode!

Kunnen de superhelden van BlitZ samen met alle enthousiaste kids de pakjesmachine van Sinterklaas herstellen, die net voor de intrede van de Sint stuk is gemaakt? 

In deze interactieve show in een leuk decor, vol muziek en heel veel spanning wordt de intrede van Sinterklaas vast en zeker onvergetelijk.

Wees er snel bij voor deze show!

Neem snel hieronder contact op voor meer info!


Ons boekingskantoorBoekingen/info