Shows & Boekingen

BlitZ = 100% Kids Entertainment

De 2 superhelden van BlitZ toeren opnieuw Vlaanderen rond met hun muzikale liveshows.  Wil je de kids op jouw event dit jaar eens extra verrassen? Dan is een BlitZ show zeker en vast wat u zoekt!  Met hun zelfgemaakte nummers in combinatie met heel wat bekende/populaire kids songs en medleys zorgt BlitZ voor een spetterende show waar ook de ouders met een big smile meekijken!​ Deze 2 superhelden hebben meer dan 15 jaar ervaring in het brengen van hun unieke kindershows. Van het grootste kidsfestivals tot het kleinste dorpsfeest. Naast de muzikale liveshow is er nu ook het kleine broertje (BlitZ minidiscoshow) voor kleinere evenementen en privé feesten.

Laat je bovendien verrassen door hun fantastisch meezingbare en dansbare hits en kidscovers in hun liveshows vol spel en interactie.  

En tijdens de sinterklaasperiode kan je genieten van een tot in de puntjes uitgewerkte Super sinterklaasshow waar het duo al meer dan 15 jaar mee in vlaanderen rondtrekt.

​Wil je dit keer een tikkeltje meer dan de traditionele kinderanimatie of kinderdisco. Aarzel dan niet langer om dit hippe kidspopduo, met meer dan 15 jaar ervaring ,en hun meeslepende interactieve  kindershows met een leuk verhaal en boordevol muziek te ontdekken. 

Onze Shows

BlitZ muzikale Liveshow

Een wervelende show waarin muziek meer dan ooit centraal staat.

In deze live kindershow wil BlitZ elk feestje in vuur en vlam zetten met het partylevel. Kunnen de superhelden van BlitZ samen met de kinderen alle ingrediënten vinden voor een topfeest? 

Het partylevel meet of de kids partyproof zijn en op tijd de juiste partytune vinden om zo het feest echt te laten losbarsten. Met deze muzikale liveshow  voor kinderen vol interactieve elementen is stil blijven zitten onmogelijk 


Zing en dans mee op hun eigen populaire en snel meezing - en dansbare nummers en hun supertoffe kids medleys met ontelbare populaire kinderhits van K3, tot Like me tot een heuse minidiscomedley.


Een kindershow waar ook de ouders met een big smile meekijken! (of misschien zelfs meedansen)

BlitZ minidiscoshow 

NIEUW! 

Het kleine broertje van de muzikale liveshow is nieuw in 2024 te boeken.

Speciaal voor kleinere evenementen met een kleiner budget bieden we deze 40 minuten durende kinderdisco aan.

Samen met de interactieve jukebox flitst BlitZ de kinderen in een sneltempo naar het leukste kinderfeestje van het jaar.

Een muzikale kinderdisco met de leukste BlitZ hits en bekende populaire meezingers.

Deze kinderdisco is ideaal voor privéfeesten, verjaardagsfeestjes, communies, kampen, speelpleinwerkingen...

Geluidsinstallatie is inbegrepen in deze formule

BlitZ Super Sinterklaasshow

BlitZ is met hun BlitZ sinterklaasshow een vaste waarde geworden voor het feestelijk ontvangen van Sinterklaas. 

Van de grootste zaal tot het kleinste dorpsplein! Overal ontvangen de superhelden van BlitZ de goedheilig man met een fantastische sinterklaasshow.

Kunnen de superhelden van BlitZ samen met alle enthousiaste kids de lijstjesverwerker van Sinterklaas herstellen, die net voor de intrede van de Sint stuk is gemaakt? 

In deze interactieve show in een leuk decor, vol muziek en heel veel spanning wordt de intrede van Sinterklaas vast en zeker onvergetelijk.

Met hun jarenlange ervaring in sinterklaasshows zijn meerdere verhaallijnen mogelijk.


Ons boekingskantoorBoekingen/info