Ontdek ons nieuwe (Sinterklaas)nummer: dans en zing mee met "Doe De Sintershake"


HIJ IS ER! Onze allernieuwste single

"Doe De Sintershake"

Het is weer bijna zover! Sinterklaas en zijn Pieten zijn klaar om hun grote intrede te maken. Telkens als Sinterklaas in aantocht is valt het weer op hoe genderstereotiep het speelgoedaanbod wel is. De poppen, prinsessenattributen, make-upsets en huishoudspullen zijn voor de meisjes, de actiehelden, tractoren en vrachtwagens, experimenteer- en bouwdozen voor de jongens. Meisjes worden onrechtstreeks geduwd naar een roze glitterwereld, jongens worden in een wereld van ruige actie gedropt. In de media is de laatste tijd veel te doen rond genderneutraalheid, maar wij willen jullie vooral een genderbewuste houding laten aannemen.

Benieuwd? Luister en kijk dan snel naar onze nieuwe single "Doe De Sintershake"

KLIK SNEL HIER om hem bekijken en te beluisteren!

#blitz #jeugdbeweging #kindermuziek #dansen #scholen #doedesintershake #sintershake #sinterklaas #zwartepiet #sint #genderneutraal #download #stream #videoclip #sinterklaashit