Oproep aan alle basisscholen!


Het einde van het schooljaar staat weer bijna voor de deur! En om het schooljaar éxtra feestelijk af te sluiten, lanceren wij (net als vorig jaar) een unieke actie:

DE UITDAGING!

Na het grote succes van onze Sluit de school actie vorig jaar, waar meer dan 200 scholen aan deelnamen, gaan we dit jaar nog een stapje verder! We roepen alle Vlaamse basisscholen op om de nieuwe BlitZ hit 'Coco Caramba" te dansen op de laatste schooldag. We willen met zoveel mogelijk kinderen dansend het schooljaar afsluiten en het record van vorig jaar verbreken!

WORD EEN COCO CARAMBA SCHOOL EN WIN EEN GRATIS FEESTJE MET DE HELE SCHOOL IN BOBBEJAANLAND!

Je kan je registeren als Coco Caramba school door het invulformulier in te vullen en op de laatste schooldag met de hele school te dansen. Maar er is ook nog meer... Maak zo snel mogelijk een filmpje waarin je school de "Coco Caramba" danst op de speelplaats (bij wijze van oefening voor de laatste schooldag) en stuur ons dit filmpje door*.

De 5 leukste en meest originele filmpjes worden onze finalisten en dé topper der finalisten mag met de hele school gratis naar onze Coco Caramba dag in Bobbejaanland op donderdag 28 juni 2018. Een fantastisch leuk feestje met optredens, dansinitiaties en natuurlijk de leukste attracties in het plezantste land!

KLIK SNEL HIER of deel onze wedstrijdpagina om alles over de actie te weten te komen (www.blitzonline.be/cococaramba)

Deel deze actie dus snel met je directeur, juf , meester , .... en misschien winnen jullie wel onze coole hoofdprijs.

#scholen #wedstrijd #win #blitz #dansen #bewegen #cococaramba #bobbejaanland #schooljaar #afsluiten