10 jaar BlitZ + albumvoorstelling BlitZ 10. WAT EEN FEESTJE!


Het was super! Het was een fantastisch feestje.

Dat is vast en zeker onze en jullie reactie na onze albumvoorstelling en 10 jaar BlitZ feest dit weekend in club Verso in Ingelmunster. Bedankt voor iedereen die er bij was. Jullie zijn geweldig. We hebben er enorm van genoten.

Het werd een geweldige showcase waar we heel wat nummers uit ons nieuw album voorstelden en heel wat mensen konden bedanken die ons al jarenlang helpen en steunen. Met in de hoofdrol "Jan". Bedankt voor alles.

Tijd om alles nog eens opnieuw te beleven. Dat kan via alle artikels die zijn verschenen. Bekijk zeker en vast eens de mooie videoreportage hieronder, de prachtige fotoreportages van de Krant van West-Vlaanderen en Showbizzplaza en lees ook even snel de mooie recensie van showbizzplaza.be (bedankt aan alle pers)

De cd is trouwens NU TE KOOP. Bezoek onze winkel of bekijk snel onze blog hoe je die kan kopen.

Bekijk onderstaand videoverslag van Entertainment Today

Bekijk onderstaand fotoalbum!

#blitz #10 #feest #cd #verso #pers